Ons aanbod

1-op-1 sessies

We gaan samen aan de slag om alle kracht die je bezit vrij te maken & barrières te doorbreken.

Academy

Ga op je eigen tempo aan de slag. Op de Online Academy geef ik je de tools om jouw verhaal zelf te gaan herschrijven.

1-op-1 coaching

Met de 1-op-1 sessies gaan we samen vastbesloten aan de slag om het verlangen dat je hebt om meer impact te hebben op je eigen leven om te zetten in daadkracht. We bouwen aan een pad om terug empowered door het leven te gaan. Een pauze nemen wanneer het nodig is, stappen vooruit zetten wanneer het kan.

Dit kan zowel in de praktijk plaatsvinden te Knokke-Heist of online. Cruciaal is alvast dat je dit niet als een geneesmiddel of medicijn ziet dat meteen alle problemen zal oplossen. Het pad dat we samen zullen bewandelen biedt de tools om samen aan de slag te gaan en alles wat jouw op dat moment tegenwerkt te gaan transformeren. Zo wordt jouw innerlijke kracht, rust, passie en intuïtie terug aangewakkerd.

Bouw terug aan een empowered leven in lijn met jezelf en de ander.

Voordelen van online sessies

Alles wat in de praktijk gebeurt, kan zeker ook digitaal. Het geeft ons allebei een luxe van vrijheid en comfort. Samen maken we een ideale planning op die heel flexibel is, en jij kan werken aan jezelf in een vertrouwde omgeving die je kent. Na elke sessie ontvang je een opname van de sessie, zodat je de oefeningen nog eens op eigen tempo kunt uitvoeren.

Online Academy

Voel je dat je vermoeid en overprikkeld door het leven gaat, maar ben je nog niet zeker is over het potentieel van de Sacred Star Embodiment Coaching? Via mijn Online Academy ontvang je een eerste kennismaking, met een gratis traject dat ik voor je heb opgebouwd.

Het is een complete self-service, waarbij je kunt werken op eigen tempo en onrechtstreeks nog steeds de nodige persoonlijke begeleiding en ondersteuning krijgt. Zit je toch nog met vragen? Dan ben ik natuurlijk altijd voor je bereikbaar.

Voel je nadien dat de coaching volledig jouw ding is en heb je het verlangen terug creatief en gemotiveerd in het leven te staan? Er staan verschillende trajecten en cursussen voor je klaar of je kunt informeren naar de mogelijkheden voor een 1-op-1 sessie.