Over Katrien

Mijn persoonlijke reis start meer dan tien jaar geleden. Ik kom in aanraking met Reiki, een alternatieve geneeswijze waar via de handen de levensenergie van het lichaam wordt behandeld. Deze Japanse therapievorm ziet het lichaam, de geest en de ziel als een geheel en kan vrij vertaald worden als ‘universele levensenergie’.

Master in Reiki-therapie

Ik groei binnen de geneeswijze naar een Master (Derde graad) en richt mijn persoonlijke praktijk op in 2011. Dit combineer ik met massagetherapie. Naast het ondersteunen en behandelen van klanten, blijf ik mezelf ook verdiepen in therapiemethodieken.

Groeien als coach in Trauma en Relaxatie

De honger naar innerlijke groei bracht mij op prachtige trajecten van Trauma en Relaxatie. Ze toonden me niet enkel inzicht in mezelf, maar ook inzicht in het algemeen handelen van mensen in bepaalde (stress)situaties. Hoe ons hoofd en ons lichaam omgaan met emoties, gevoelens en herinneringen, en hoe deze zaken een niet te onderschatten impact hebben op ons levenstraject.

De impact van emoties en herinneringen op onze energie mogen we niet onderschatten.

Starten met online coaching tijdens COVID-19

Tijdens de eerste coronalockdown kom ik in mijn zoektocht naar interessante visies op de Sacred Star Embodiment Coaching (SSE Coaching). Plots valt alles waar ik jarenlang naar zocht samen. Ik ontmoet vrouwen van over de hele wereld, raak overtuigd van de mogelijkheden van online coaching en welke transformatie jij kunt teweegbrengen bij een ander.

De kracht van Sacred Star Embodiment

Klanten hoeven zich niet meer te verplaatsen naar een onbekende ruimte en kunnen de start van de coaching volledig in hun eigen comfortzone ervaren. Zo kun je ook de tijd vruchtbaar gebruiken, krijg je sneller de actiestappen voorwaarts en zie je op kortere termijn effectieve resultaten. Via online coaching staat zelfs een pandemie ons niet meer in de weg om samen een mooie weg vooruit af te leggen.

 

Binnen SSE Coaching kwamen mijn passies voor het energetische en het menselijke lichaam volledig tot bloei. Als een soort thuiskomen. Een verloren puzzelstukje dat jarenlang ergens in een kast verborgen lag.

Als eerste in België

Sacred Star Embodiment Coaching is een opleiding die overigens erkend is door het International Institute of Complentary Therapies, of IICT. Tot vandaag mag ik mij met trots de eerste Belgische coach noemen die deze geweldige techniek hanteert.

 

Nu, duizenden healings en massages later, bevind ik mij met SSE Coaching op een ongelooflijk mooie reis. Een reis die jij ook kan bewandelen, en waar ik je met zoveel plezier in kan ondersteunen.