Vind jezelf terug in een overprikkelde omgeving

Katrien Deman - 05 okt

Wanneer jouw zelfvertrouwen zich opnieuw meer ontwikkelt en je focus terugkeert, daar zal je de vrijheid in het leven terugvinden. Daar vind je het innerlijk weten en de innerlijke kracht die leiden naar de echte overwinning.

Geef bewust een plaats aan verlangens en dromen

Je ervaart terug de rust en helderheid die ruimte scheppen om opnieuw te gaan creëren. De nodige ruimte waar jij een duidelijke plaats kan geven aan alle verlangens en dromen in je leven. De vraag is of jij klaar bent om de innerlijke kracht eindelijk echt te laten bloeien.

Je raakte jezelf kwijt in de verwachtingen van buitenaf

Je bent namelijk in een positie terechtgekomen waarin je wil voldoen aan alle verwachtingen van de buitenwereld, op allemaal verschillende vlakken waardoor je jezelf volledig bent kwijtgeraakt. Je zenuwstelsel is overprikkeld en je energiepeil staat immens laag. Het leven sluimert je voorbij, alsof de dagen in slaapmodus voorbijwandelen en jij onbewust mee slentert.

In de echte vrijheid staan body, mind en soul opnieuw op één lijn.

Gooi de verdovende mantel van je af

Je denkt dat dit is wie je bent, maar eigenlijk draag je een verdovende mantel om jezelf te beschermen. Je bent bang niet geliefd genoeg te zijn, niet waardevol genoeg te zijn; Je denkt dat jij er niet toe doet. Dus blijf je jezelf boetseren naar het beeld die anderen van je hebben, en het maakt het je eigen.