"Ik kreeg van Katrien de veiligheid om te transformeren"

Roseline Maurice - 28 aug

Een fenomenale sessie met Katrien, die focuste op energie rond de schoot. Bedankt om mij te ondersteunen met zoveel medeleven, met zoveel liefde en met een vleugje humor om alles licht en toegankelijk te maken. De kern van de sessie ging om een zeer pijnlijke herinnering, maar jij zorgde ervoor dat ik me comfortabel kon voelen.

Voor de sessie startte, vulde jij mijn container met wat subtiele, maar gerichte energie. Ik voelde die warmte en helende kracht stromen, die een veilige omgeving creëerde en de veiligheid om te transformeren. Weg van de beperkingen die me tegenhielden om te groeien. Katrien gaf me de kennis en liefdevolle steun dat ik eindelijk kon erkennen en herkennen waar het schortte. Nu beschik ik over de vrijheid om eindelijk stappen vooruit te zetten.

Je bent een geboren en natuurlijke genezer, en je hebt me zoveel gegeven. Bedankt.

Na de sessie had ik een vredevolle en rustige dag, gevolgd door een goede nachtrust. Iets wat mij niet zo heel vaak overkomt. Ik voel een innerlijke rust die me ook empowered doet voelen. De twijfels over een project dat ik graag wil opstarten, vloeiden stelselmatig weg. Nu ben ik eindelijk klaar voor de volgende stap.