"Door jou voelde ik me veilig en speciaal. Ik kon alles met je delen!"

Veronica Vivier - 18 aug

Katrien, je bent zo geweldig! Ik apprecieer jouw prachtige energie zo hard, maar ook je openhartige en leuke aanpak van de healing sessie. Door jou voelde ik me geaccepteerd, veilig en speciaal, alsof ik echt alles met je kon delen. Ik wil je bedanken om mij te ondersteunen en begeleiden om de bloc van energie in mijn keel weg te nemen, die me tegenhield van vrijuit te spreken.

Recent kreeg ik de kans mijn waarheid en gedachten duidelijk te maken, en ik deed het krachtig maar ook kalm. Ik heb niemand pijn gedaan of gekwetst, wat altijd mijn grootste zorg geweest is. Nu kwam ik echter op voor mezelf en dat was iets wat ik al heel lang nodig had, zonder dat het eigenlijk nodig was dat de andere het begreep of niet. Het belangrijkste is dat ik het deed voor mezelf, en dat heb jij mee mogelijk gemaakt. Ik voel me empowered, ik voel me krachtig en moedig.

Het belangrijkste was dat ik durfde mijn grenzen stellen. Dat heb jij mee mogelijk gemaakt.

Hoe je me benaderde, stelde me meteen op mijn gemak. Het was bijna alsof je me al jaren kende en ik zou het zelf op geen andere manier gewild hebben. Het lezen van de kaart op het einde van de sessie voelde zo uniek maar ook juist. Je durft zaken over jezelf te delen en dat vind ik zo geweldig aan je. Bedankt voor de sessie, bedankt voor het advies dat je me gaf. Ik heb oprecht met plezier geluisterd en zal het ook proberen gebruiken.