"Samen hebben we mijn persoonlijke blokkades kunnen wegwerken"

Susanne Göppert - 23 sep

Een geweldige sessie gehad met jou, Katrien. Tijdens het volledige proces voelde ik me veilig en gehoord. We werkten aan het feit dat het voor mij moeilijk is om voor mezelf een duidelijke ‘ja’ of ‘nee’ te horen, en het dus vaak moeilijker is om ook een duidelijke beslissing te nemen. Vaak blijf ik namelijk twijfelen over de mogelijke negatieve gevolgen of indien ik de controle over mijn beslissing zou verliezen.

Samen met jou heb ik deze blokkades stelselmatig kunnen wegwerken, lukte het me om mijn zielskracht te integreren in mijn keuzes en daaruit de moed om te vertrouwen op mezelf. Je hielp me door me te verzekeren dat het helemaal niet nodig is mezelf onder druk te zetten, en alles stap voor stap te doen. We hebben mijn soul power verankerd in binnenin zodat het mijn innerlijke voedt van de juiste kracht. Na de sessie voelde ik me zo bevrijd, vond ik innerlijke rust en zat ik vol nieuwe kracht.

Bedankt Katrien voor deze prachtige ervaring!

Je creëerde een fantastische omgeving voor me en ik voelde me veilig en ondersteund de hele sessie lang. Je stelde de juiste vragen en ik was onder de indruk van je zachtaardigheid en je oprechte interesse; Je voelde zo goed aan waar de zaken ‘bleven zitten’ in mijn lichaam, en duidde mij waar ik mijn zielskracht kon vinden. Het trekken van de kaarten op het einde was een leuke, mooie conclusie van de sessie.