"Terugkerende patronen werden doorbroken. Alles werd plots heel helder"

Chereen - 30 aug

Persoonlijk wilde ik werken aan mijn eetgewoontes, aangezien ik merkte dat ik mezelf telkens opnieuw saboteerde op vlak van gezond proberen eten. Ik voelde een terugkerend patroon maar kon de oorzaak er niet van vinden. Door de begeleiding en intuïtieve vragen van Katrien heb ik stapsgewijs de root van dit patroon eindelijk gevonden.

Alles werd plots zeer helder en duidelijk wanneer we ontdekten dat er een block zat bij mij keelchakra. Dit verhinderde mij om mezelf duidelijk te kunnen uiten. Katrien hielp mij dit blok weg te nemen en gaf me een veilig gevoel waardoor ik eindelijk mijn kennis vrij kon delen. Een hele transformatie in vergelijking met hoe ik me voor de sessie voelde. Of ik Katrien zou aanraden? Absoluut, ze is een warme en mooie ziel die voor jou een veilige omgeving creëert waarin je je volledig thuis voelt.

Katrien is een warme en mooie ziel, een absolute aanrader.

Katrien durft zelf ook te spreken over haar persoonlijke ervaringen en hoe zij zich uit die blokkades heeft bevrijd. Dit is geen gemakkelijke opdracht, maar het toont dat ze wil dat je dus geen uniek geval bent en dat er een oplossing mogelijk is. Ik kon connecteren met haar ervaring, en ervaarde een diepe en rijke healing ervaring. Oprecht dankjewel Katrien!